måndag, april 13, 2009

Provsytt!!!

Här har jag provsytt Forever örnen, jodå den blev rätt ok men jag behöver träna mer för att veta hur jag ska göra. Jag är ju inte så jättebra på engelska och att sitta och läsa handböckerna är inte så roligt. Det är roligare att "mixtra" lite men då kan det ju försvinna från ramen som broderiet ligger i. Ja, ja jag fortsätter att greja. (Snart ska det nog gå bättre.)







Här har jag broderat i olika färger, måste ju exprimentera ibland. Mönstret har jag fått "ärva av Eva på minaquiltar.blogg.se. Jag tycker att den är jättegullig. (man känner igen sej, eller?! ).
Ja det här tog ju hela eftermiddagen men det gör väl egentligen inget, jag tog en lagom promenad imorse med "gubben" förskerhetsskull. ( jag förstod nog att jag skulle bli stugsittare idag).
Och jobbet väntar som vanligt imorgon, det ska bli skönt att allt blir som vanligt igen. Jag menar tider och sånt, man blir ju alldeles dessorienterad i tiden under en längre ledighet. (men visst har det varit skönt att vara ledig)
Lämmna gärna ditt spår innan du går..........
Nu säger jag bara....
Kram

2 kommentarer:

  1. Ser ju jättebra ut! Och min låda ska jag ha till de kort jag gör "bara för att", 10x 10 cm, så de inte ligger och blir knöliga nånstans. Ha det! Kram

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är, örnen ser bra ut. Kram Marita

    SvaraRadera