måndag, augusti 17, 2009

Månadg igen och.....

...Jonas födelsedag!!!!!!! Ja tänka sej den lille gossen fyller 6 år. Gud vad tiden går fort. En blå tårta var beställd, så då fick vi fixa en sådan. Jonas hade lite kalas igår redan, då kom "Morre" med familj, farmor, Henke och mormor. Grannen kom in med ett litet paket som innehöll något som Jonas älskar.... nämligen ballonger!!!!!!!! Stora, små, runda, med ögon, guldiga och .. ja, jag vet inte men i rummet luktar det ballong och golvet är fullt av dom. Dessutom fick han en egen verktygslåda med "riktiga" verktyg,Målar/pyssel böcker, tuschpennor, inlines och pengar. Jadå han blev jätteglad för allt han fick.
En tappade tand blev det oxå dagen till ära. Den har varit mer eller mindre lös sedan årsskiftet.... nu har den äntligen trillat ut. (fattas bara att den andra trillar oxå, Jonas kom ju på att "tandfen" kommer med pengar)

Idag när det blev den rätta dagen så fick han en ny cykel, den blev han oxå jätteglad för. Så när Mats och Jonas varit och fixat lite glass till kompisarna på fritids fick dom åka hem och hämta cykeln. Klart att han ville cykla till skolan idag. Nu är han ute och cyklar, cyklar, cyklar......
En stolt och "stor" gosse på nya cykeln.... ja, vad säger man.... glad som en "speleman" är han den lilla. Jag hoppas bara att han kommer i säng UTAN cykel.( tror nästan att den vuxit fast i rumpan) Nu ska vi snart äta mat och sedan blir det nog lite fika!!!!

Kram


1 kommentar: