söndag, augusti 30, 2009

Och den här helgen gick.....

......så väldans fort! Fredag = kräftkalas. Lördag firades en 50 åring......dessa fina GODA tårtor bjöds det på. Ja, det var nästan lite synd att skära i dom. De var så himla tjusiga oxå. Man är ju tvungen att ta en bit av varje, det var ju så himla svårt att bestämma sej för bara en sort.
Och söndagen blev det badhuset först. Vi hade ju som jag skrev om i fredags en vatten läcka i området, det blev resultat - KALLT vatten i ALLA ledningarna. Varmvattnet kommer på måndag...... och.... hur länge står jag ut utan dusch????? Simskolan skulle ju börja idag men blev framflyttad en vecka, vi åkte iallafall.... ljuvligt att duscha och bada på badhuset. Jonas kunde simträna lite och vi kunde leka i vågorna-roligt. Sen blev det en skön hårtvätt och dusch så att man är fräsch till måndag morgon och jobbet.

Efter badhuset åkte vi till mimmilis nya lägenhet, med lite gåvor och .....

..... "pimp". Tycker att det behövs ibland...... nåja, det är roligt att få ge nåt personligt till någon/några man tycker om.

Ja, så var då dagen slut, nu ska jag borsta tänderna, sätta klockan på TIDIGT och lägga mej och läsa lite. Kanske blir det kvällstidningen eller en bra bok..... vi får väl se....
Kram

2 kommentarer:

  1. Aj löööv min egna handduk, den är sååå fin! De andra sakerna är självklart oxå toppen, men handduken är ju rosa.....Tack så mycket! Ha en bra vecka! kram

    SvaraRadera
  2. Vilka jättefina handdukar du gjort!! Förstår att Millis blev glad för dom!
    Kram//Syz

    SvaraRadera