tisdag, september 29, 2009

En helt vanligt tisdag.

Idag är det en sån dag som jag inte tycker att jag gjort nåt som är att skriva om..... Jag har i och för sig lovat mej själv att jag SKA skriva nåt om varje dag. Lite som en dagbok till mej själv...... Egentligen behöver det inte vara så himla stort, det finns alltid nåt att sätta på pränt. Så... jag tänkte "till" lite, förutom det där som jag alltid gör( mat, disk , tvätt odyl). Kom jag på att jag behövde "nåt" hos min syster...... hon säljer ut garn.... hmm, några nystan till sockor blev det allt. Mina "grabbar sliter" ju sånt, och vill ha det i gympaskorna nu till hösten/vintern (Vinterkängor är inte tufft nog). 3 nystan i riktigt "käcka" färger.
Sen kom jag på att jag vill ha "nåt" bra till mina USB minnen......."mina quiltar"... hade sytt så fin "väska" till sina USB...... jag hittade små "pärlor"/figurer som man kan hänga i "mobilsnöre" och sätta fast, då blir dom inte så klumpiga ( hade långa nyckelband förut). Nu är "minnena" både lätthittade och söta....... gäller bara att komma ihåg vilket minne som är vilket....hmmm!(anteckningar finns). Kanske ska jag "härmas" och sy nåt liknande som "mina Quiltar" gjort, vi får väl se vad det kan bli...... det kan ju bli en enkel liten "påse"/ väska med blixtlås och ett fräckt broderi, som jag bara kan "slänga" ner grejorna i. Ja, ja.... lite blev skrivet iallafall.... Jag visste att den här dagen oxå skulle innehålla nåt ut över det vanliga!!!!!
Kram

3 kommentarer:

 1. Det finns alltid någonting man kan skriva, tycker iallafall jag som skriver nog alldeles för mycket och flera gånger per dag.
  Fina färger på garnerna.
  Bra idé att sätta smycken på usb-minnena.
  Hoppas du får en skön onsdag!

  SvaraRadera
 2. Nu ser dina minnen verkligen " ordning & reda, ut"! dukan kanske särra en bräda på väggen & skriva ovaför knuten vad det är för något.
  kram//syz

  SvaraRadera
 3. Har visst problem med stavningen!! för bråttom, ber om ursäkt!!

  SvaraRadera