lördag, september 19, 2009

Idag blev det en.......

...runda på "stan". Det var europeisk marknad, ostar, godis, parfymer och ungsformar från olika länder. Det var inte så många stånd som förra året, då var HELA storgatan full av "dom". I år var det endast en tvärgata till storgatan som var belamrad, ca 7-8 stånd. Det är lite synd... det är roligt när det kommer folk från alla möjliga länder och visar sina specialiteter
Sen var det ju "lite sån" push för att man ska vara miljövänlig..... här står Jonas framför en cykel som man kan boka in en kortare tur för. Det är ungdomar som kör.... max 5 km får man åka och bara plats för 2 personer. Ett kul initiativ eller!!??!! Visst ser cykeln rolig ut??? En sån skulle man ha..... Och en ungdom som ville cykla "en " till jobbet på morgonen...... ja, "ungdomen kunde tom få betalt!!!!!!

Ja, sen har vi resten av dagen..... "gubben" är ledig även i kväll/natt. Jättemysigt! Vi tänkte att vi kunde skåla för det, det händer inte så ofta att vi är helt lediga tillsammans på helgen..... Vi hittade, eller rättaresagt "sonen" hittade 2 öl i kylen..... han behövde burkarna, sa han......
... och då ställde vi upp.... Nils Oscar " kom" med varsitt glas och Albin serverade. När burkarna var tomma tog han dom till luftpistol skytte. Mats har tagit hem farfars pistol och Albin, som har provat skytte förut (under ordnade regler/förhållanden) vet hur man handskas med pistolen. Naturligtvis har Mats "kört" regler för honom innan han fick låna den. Nu ska jag gå ut och kolla hur han sköter sej, själv ska jag INTE prova, (är lite skotträdd och har ont i en arm, så jag låter bli tillsvidare).
Jag fortsätter med mina ben värmare..... kommit ganska långt på den första... visar bild senare..... typ imorgon.
Kram

1 kommentar:

  1. Det är tråkigt med marknader nu för tiden. De blir allt mindre och mindre och häromkring säljer de bara krimskrams och av många finns det minst två som säljer samma.
    Kul att få vara lediga samtidigt, passa på att umgås ordentligt.
    Njut av ölen! :-)

    SvaraRadera