fredag, september 11, 2009

Inte trodde väl ni att jag .....

...skulle låta symaskinen stå idag/ikväll???!!! Nej då ingen risk..... Jonas ville oxå ha en ny handduk......
...fuskigt att bara mamma och pappa får nytt! Jonas har själv komponerat färgerna till detta motiv som kommer från design by sick tror jag.

Ja naturligtvis måste de "stora gossarna" oxå få varsin handduk..... ingen av dom fick välja, men jag tror att dessa motiv blir jättebra.

Philip fick se sin och blev jätteglad...Albin sover hos en kompis så jag fick mms:a till honom.... har inte fått svar än....
Philips handduk ser lite konstig ut, motivet är ett redwork från samma sida som ovan.... det som ser "fyllt" ut är solvy... jag ska blöta bort de imorgon. När det är borta ska det vara konturer i turkos på plommonfärgad botten. Namnet är i olivgrönt.... Dessa två färger är mina favoriter som jag gärna blandar där det funkar..... tillsammans med andra läckra färger förstås.
Jag gillar just det färgstarka olikheterna men även lite dova höstmurriga färger.
Nu håller jag på att planera en väska oxå.... jag tror att det blir i rött linnetyg..... har inte riktigt bestämt mej än.... med geishamotiv...kanske........ hmmm. Ja vi får väl se i morgon vad det blir ......eller nästa dag.
Kram

2 kommentarer:

  1. Fortfarande jättetjusiga handdukar du gör.

    SvaraRadera
  2. Han är duktig på färgkombo Jonas :) Albins handduk gillar jag skarpt! COOL!! Det motivet skulle min grabbar gilla..... Kramizar!

    SvaraRadera