onsdag, september 09, 2009

Oj, den funkar!!

Jätteroligt!!!! När Philip kom hem från skolan idag så vi sade han mej ett brev som han fått, brukar inte få post "bara så där". Han är bjuden på födelsedags fest hos en klasskamrat. Troligen kommer hela klassen att gå dit och äta och umgås, kul att man gör så fortfarande. ( när jag var yngre hade vi klassfest i klassrummet med ryska posten) Philip som är en sann gentleman tycker att - nåt ska man ha med sej..... så han frågade om jag möjligen kunde sy nåt nu när jag fått tillbaka maskinen. Vad tror ni att hans mamma svarade?? -Klart att jag fixar nåt, vad vill du att jag syr?? - En handduk som bara hon har.... med namnet och.....hmmm hon spelar fotboll.... kan du fixa nåt sånt? Typ IFK´s färger. Jag gör vad jag kan..... och resultatet ser ni här ovanför.

Sen behöver vi lite nya handdukar till oss själva oxå, då hittade jag ett på nätet som heter
"embossed". Var bara tvungen att prova hur det skulle bli.... jag är "helfrälst" kan man säga. Jag får nog beställa några såna broderier som är användbara, typ mum, dad osv. Jag har sett på nån sida men kommer inte ihåg vilken just nu. ( får väl leta bland mina länkar)
Jag har en handduk till som sitter i symaskinen, den visar jag nog imorgon för den blir färdig så sent. Sen ska jag göra en till, Mats och jag måste ju ha varsin i samma gröna färg som gästhandduken.
Kram

3 kommentarer:

 1. Grattis :) kul att maskinen hittat hem igen. Gillar verkligen "guest"-broderiet, supersnyggt! Ha det bra kram!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår din lycka att din älskade symaskin är tillbaka så du kan sy dina fina alster.
  Vår/min dator knasade sig i våras och då höll jag på gå i taket för att jag inte kunde gå ut och läsa min epost bl.a.
  Lycka till med symaskinen!

  SvaraRadera
 3. Hej
  visst är de väl perfekt med broderimaskin, när man kan fixa egna personliga presenter.

  SvaraRadera