söndag, september 06, 2009

Oj, vad den här helgen.....

...gick fort! Aahtjooo... oj , hoppas att du inte blev snorig,,,,, isåfall förlåt. , jag bara skojar .... jag är inte så jätteförkyld, tycks ha klarat mej ganska bra. Hade ont i halsen i lördags och sånadär tråkiga blåsor på tungan.... inte roligt. När jag vaknade imorse kände jag mej faktiskt ganska pigg... visst lite nästäppa och lite hosta men jag känner mej inte speciellt sjuk. Hoppas bara att det inte blir värre imorgon.... har inte tid med sånt nu. Ja, vi var ju på simskolan idag.-....... den första lektionen inför höstterminen. Himla bra gick det för gossen Jonas. Vi har inte tränat så mycket som vi skulle men det gick bra ändå. Han simmar som en säl.
Och hoppar som en....... ja, jag vet inte vad det föreställer.....kanske en "elefant" nej, nu ser jag han håller bara för näsan.... ja, duktig är han!!!!
Annars har det varit en bra helg trots att det gick fort..... hoppas veckan blir bra, såg om vädret... det skulle visst bli fint och varmt i några dagar. Det blir väldigt bra isåfall för det behöver vi alla människor...... Och symaskinen är fortfarande inte hemkommen...... börjar att bli lite sur.... jag VILL sy.... NU.... nåja jag hoppas att den kommer i veckan.... vi får väl se.
Aaahtjooo!!! Klarade du dej igen? Jag får gå och snyta mej iallafall......
Kram

1 kommentar:

  1. Hej du !!!

    Trodde att du skulle hunnit lägga ut något får väl gå in senare.//nattugglan

    SvaraRadera