söndag, september 20, 2009

Solen värmer.....

....jättemycket, vad passar då bättre än att göra såna saker som man gärna skjuter upp i evighet.... så, dax att ta hand om poolen... den sak tömmas, rengöras , torkas och läggas undan.

Nu är det ju så att den har ett läckage ganska långt ner på kanten, så vi beslutade att den får"gå vidare"till soporna....... Här hjälps vi åt att tömma "bottenslurken".

Under tiden ville Jonas prova lite saker som låg i hans verktygslåda, så Mats och Jonas byggde ett flygplan, med massor av lampor ( måste synas om himlen är "natt")
Så här blev det när poolen försvann, nu får alla cyklarna plats på gården och vi slipper kanske att nån förstör eller stjäl våra "hojjar". Nu har inte alla kommit på plats än, normalt ska det stå 6 cyklar här inne.
Fortfarande riktigt varmt och skönt ute, men nu är det dax för simskola.... Idag får barnene prova att samarbeta i vattnet..... en simmar framåt och en simmar på rygg. Man ska simma så samstämmigt som möjligt för då går det jättefort att komma framåt

Sen var det dax för bogsering.... Jonas vet hur man gör när man slappnar av i "bojen", lägger huvudet på kanten och låter sin kompis bogsera utan att själv behöva göra ett dugg.

Sen skulle jag visa hur långt jag hade kommit på benvärmaren, den ena är helt klar ( gick jättefort och var riktigt roligt) och den andra har jag just börjat med. Vi får se hur långt jag hinner i kväll.... lite tv blir det väl.... tror jag...kaffe iallafall, blir det
troligtvis hittar "gubbe" nåt vi kan kolla in......
Kram

1 kommentar:

  1. Jag har ägnat min dag åt att titta på hästhoppning ute i solen, min brorsdotter hoppade. Sen broderade jag på altanen tills det var dags för att fixa mat.
    Vilken härlig dag det har varit.

    SvaraRadera