söndag, oktober 25, 2009

Då var det söndag igen!

Och med söndag följer simskola.... idag blev det 8 längder valfritt simsätt. Jonas har kommit på att om man simmar på rygg då blir man inte lika trött som om man simmar bröstsim. Det är faktiskt ganska bra funderat av en 6 åring...... tycker jag. Sen blev det till att träna på flytteknik... inte helt lätt..... Det var svårt att hålla kroppen rak som en "pinne", rumpan ville gärna sjunka lite...... och sist på lektionen fick barnen pröva att "trampa" vatten, det var jättesvårt. Lite "trampa" utan att hålla i sej och lite "trampa" och hålla i stången för att känna hur det skulle vara.
Efter mat tillsammans har vi nu gått till våra favoritplatser.... nån vid datorn, nån vid tv:n...... nån till kompisarna och spela dator/ tv spel.
De stora "gossarna" har ledigt hela nästa vecka.... Jonas blir ledig on, to och fre, då har jag tagit semester. Det ska bli ganska skönt att få lite höstledigt med barnen, jag tror att de "stora" oxå tycker det. Vi ska åka till Mats farfars och farmors grav med en liten allhelgona utsmyckning, det gör Jonas och jag nån dag när vi är lediga, det är en bit att åka och då är det skönt med dagsljus.

Imorgon är det måndag och flera syprojekt är på G.....

Nu är det nog dax att ta kväll... så....

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar