söndag, oktober 04, 2009

Hmmm......

...vilket konstigt väder det har varit idag. Först var det strålande sol på förmiddagen, tänkte att jag då skulle gå ut och ta ner taket på vår uteplats....det är ju en paviljong med tygtak. Men så började det att regna.... massor!!!! Svärmor dök upp och ville ha hjälp med håret.... bleka slingor, ja det regnar ju så ok jag hjälper till. Sen kom solen igen... för att försvinna bakom blåst och skurar. Taket får jag ta ner imorgon då....... Så det blev att sitta inne, kolla på grabbarna när dom spelar wii, bowling, tennis, baseball osv, samt att sticka lite.... ett par lovikka till är nästan färdiga. Jag har nu börjat på 4:de och sista paret vantar, troligen börjar jag med tummarna imorgon om jag får tid. Har ju sykväll med "flickorna" så vi får väl se vad det blir.
Har varit med Jonas på simskolan oxå, både Mats och jag tyckte att vi kunde åka dit lite tidigare än vi brukar och bada lite med Jonas...... Jonas gillar att bada med oss, han visar oss allt han har lärt sej. Dykning, ryggsim och allt annat. Idag simmade barnen ryggsimsbentag, nästa vecka blir det en hel lektion ryggsim. Det blev lite kallt och ruggigt när vi skulle åka hem..... det regnade igen.
Sen skjutsade vi ut Albin till sin kompis "Hubble", han fyller 15 idag. Grabbarna ska ut på prao nästa vecka så Albin fick sova över, Hubbles mamma hjälper killarna med sin prao. När vi äntligen kom hem igen och börjat med maten kom solen fram och även blåsten......"taket" på paviljongen är torrt. Det går gamska fort att torka om det blåser ute..... nu är det nertaget och ligger i förrådet i väntan på nästa sommar!
Så allt blev som det skulle....... till slut. Nu sover de hemmavarande "gossarna" och snart ska vi oxå gå till sängs. Jag börjar tidigt alla måndagmorgnar.......varannan 7.30 och den andra 8.00 (allt är ju relativt).

Kram

2 kommentarer:

  1. Jag ska också snart gå och lägga mig, men jag har sovmorgon imorgon för jag börjar inte förrän klockan två. Och innan dess hoppas jag att jag är duktig och putsar några fönster.
    Ha en skön måndag!

    SvaraRadera
  2. Tjena bruden!!

    I morgon kanske jag kommer senare till dig eller inte alls för jag ska iväg på föreläsning i Södertälje under eftermiddagen och vet inte hur dags jag är hemma. Idag har jag faktist haft tid att kolla runt på nätet. Hittade faktiskt några bra broderier. Ses och hörs.

    SvaraRadera