fredag, oktober 09, 2009

Oj,oj nu är det redan fredag!!!!!

Nyss tyckte jag att jag skrev att det var onsdag och halva veckan hade gått. men nu har ju hela arbetsveckan redan gått förbi och det är helg. Det är BRA!!!!
Till middagen blev det taco och ett glas vin, barnen drack läsk(naturligtvis), Mats drack mjölk för han jobbar inatt. Sen blev jag sittande framför tv:n, med ett glas vin till och en bit choklad, det smakade himla gott, Vanligtvis har jag nåt för mej framför/ bakom symaskinen men som sagt inte ikväll. Glodde lite på "groomers has it" på animalplanet, ganska kul. Otroligt vad man kan hitta på med de stackars hundarna, dom tycker om att färga svansar och sjunga opera för sina djur, kanske för att det ska bli bra tv men jag tycker att en hund ska få vara en hund. Ren, borstad, lydig och älskad....!
Ja, jag gjorde faktiskt lite nytta oxå, här är äntligen sockorna med lite olika färger på. Båda skaften är gjorda, även de lila hälarna. Nu stickar jag på foten...... det går ganska fort.
Kommer inte att hålla på så himla länge ikväll...... ska lä'gga mej skapligt tror jag....symässa imorgon!!!!!! Vi åker härifrån tidigt så att vi är framme lagom till öppningsdax. Det ska blil roligt att se om det är nån skillnad från förra året.... saknade flera "stånd" som varit när mässan var i Sollentuna. Jag hoppas att det blir roligt iallafall.
Kanske nån som läser min blogg och sett bilden på mej, känner igen mej.... isåfall är det kul, tala gärna om det, kan vara så att jag läser din blogg men inte vet vem du är.
Kram

1 kommentar:

  1. Skön fredagkväll du har haft. Jag har tillbringat min kväll på jobbet och sen när jag kom hem framför datorn, vilket jag inte skulle...
    Nu börjar det närma sig sovdags så jag säger god natt och sov så gott och hoppas att du får en trevlig dag på symässan.

    SvaraRadera