måndag, oktober 19, 2009

Veckans första dag.....

...är måndag! Jo det är faktiskt sant. Inatt var det ingen bra natt....igår åt jag nämligen en alldeles utsökt salamipaj som jag själv har lagat. Tyvärr tyckte inte magen att det var så himla bra... jag har ätit pajbiten istort sett HELA natten. Ganska trött och "svidig" i "lilla" magen vaknade jag av klockan, när jag nyss somnat. Det är inte roligt. Jag bestämde att jag behövde vara hemma idag, och äta nåt skonsamt om det nu går... jodå lite nyponsoppa en banan och lite vatten har fyllt magen. Nu mår jag faktiskt bättre och ska jobba imorgon. Mats lämnade in bilen idag för att byta däck......han gjorde det himla bra, han skåningen...... givetvis får han betalt, men han är billigare än där vi lämnade in den förut. Så vi beslutade att han behöver en handduk till sina smutsiga händer när arbetet är slutfört.
Sen var det ju det här med halloween...... det är ju en tävling hos Mia på mixen. Jag vet inte om jag ska skicka in ett bidrag.....

Jag är ju ingen scrappare och vet ju inte vad det betyder med alla konstiga förkortningar och sånt. Men idéer har jag nog. Kanske... vi får väl se. Inte är jag så duktig som dom är, DT på Mixen, men som sagt om den blir klar och om den blir som jag vill kanske jag lägger in mitt projekt.
Det skulle handla om halloween iallafall. Det gör dessa tre broderier. Dom är hämtade på nätet.
Nu till sängen... är fortfarande helt slut efter förra vakna natten.
Kram

1 kommentar:

  1. Men oj så härligt! Det tycker jag visst du ska! Det är ju helt underbart och om inte detta är skapande vet jag inte!
    Kram lene

    SvaraRadera