tisdag, november 10, 2009

Även ikväll blev det ett "par"!

Flipflop..... i gul och grönt. Jag ska göra några par till, sport, sandalett och pumps. Jag hoppas att nån är intresserad på julmässan hos PRO. Man måste väl börja nånstans, varför inte då i den äldre generationen? Visserligen har dom det mesta men kanske vill dom ge bort nåt speciellt till sina barn, barbarn eller andra yngre släktingar.
När symaskinen "jobbade" på så jobbade jag oxå, framför datorn.... provade att göra egna små kort....

..kanske är det så att någon vill handla av mej men vill vänta lite eller ha nån annan färg tex, då kan dom kolla vad jag gör, på min blog eller ringa mej eller mejla.
Jag gjorde två små kort med olika motiv, den ena är det ett par "skor" på (glasunderlägg) det andra är det mitt stjärntecken. jag tycker att det blev rätt ok, är ju inte så himla duktig på att jobba i datorn, vet inte riktigt vilka "program" jag har eller hur de ska användas. Men som sagt jag gör så gott jag kan....svär lite för mej själv (familjen undrar varför det är så svarta moln ovanför "mamman") och domderar, bästa svaren får man då (tror jag). Nu ska jag iallafall titta en stund på Gordon...... han är då för härlig....! Sen blir det sängen... jobbardag imorgon..... Ja det är det.


Kram

1 kommentar:

  1. Kortet med skorna talar ju verkligen om vad du håller på med. :-)
    Ha det så bra!

    SvaraRadera