fredag, november 20, 2009

Dessa biverkningar....

..naturligtvis fick lilla "gossen" biverkningar av vaccineringen. Han hade jätteont i sin arm, lite feber och väldigt ont i huvudet på morgonen, inte roligt. Han blev mest besviken på att inte kunna åka skridskor med skolan idag, -Om jag trillar när jag ska åka kan jag inte ställa mej opp på mina skridskor. - Varför då? frågar jag. -Jag måste ta mej upp med båda armarna och det går inte för jag har såå ont. sa gossen då. Ja, det var bara att låta honom vara hemma, hav har varit jättemosig. Blev lite piggare framåt sen eftermiddagen. Här är den handduken som jag sydde igår........
..och den här gjorde jag idag. Visst är dom söta, de små tomtarna?!! Om man tror riktigt mycket så kommer han på julafton!!

Här har jag provat "jacobean"broderi, det finns både med "vattendjur, blommor och fåglar. Ganska läckert. Jag gillar att prova mej fram när jag hittar nya broderier. De här kommer från design by sick , tror jag.
Oxå "jacobean", en fjäril.

Detta är oxå från samma, en vacker flamingo. Det är lite spännande vad det blir för färger på mönstret. Jag har upptäckt att alla färgnummer inte finns, och då får man lägga in färgerna själv . Färgbilderna stämmer inte heller alltid överens.(dataprogrammet kanske är färgblind?)

Jag har ett broderi kvar i maskinen, det är en mops (hundras). Jag hämtade det nånstans....? men det blir himla läckert. det går åt mycket tråd. Jag visar det imorgon.
Kram

2 kommentarer:

  1. Verkligen fina motiv!!
    Vill inte folk ha dem, är de lit knäppa i hu´vet!
    Lycka till på julmarknaden!! & tack för att du tar med mina & Jennys saker också.

    SvaraRadera