lördag, november 21, 2009

Oj,oj vilken dag....

..det har varit. Frissan... det var dax för den, 4/5 av familjen behövde gå dit. Vi bokar ju henne 8-10 veckor i förväg, då vet vi när det är dax. Annars blir det gärna att man väntar förlänge eller får lite "panik" för att man behöver göra nåt åt "rufset".
Här är Philip innan klippet... ganska långt ...eller......?


Här är "snyggingen" efter frissans framfart. Han blev jättefin i håret.
Här är nästa "snygging" efter frissan. Han fick folket på stan att formligen STIRRA ögonen ur sej...på honom. han syntes!!! ( tror att Jonas gillade det, väcka lite uppmärksamhet). Albin blev oxå jättesnygg i sitt hår , men ville inte visa upp sej idag. På mej själv blir det inte så jättestora förändringar.... jag sparar till lååångt hår och klipper bara topparna och luggen. men som sagt , när 8-10 veckor har gått så "känns" håret "jobbigt" och dax för lit uppfräschning.

Har varit på julmarknad idag.... hade lite av mina egna saker med mej , även lite av syrrans, mammas och min systerdotters grejer. Visst kunde det har sålts mer men jag är ändå ganska nöjd. Det var ju allra första gången som jag deltog i en markand såhär. Jätteroligt att prata med nya människor som gillade det jag gjort. Jag har iallafall visat att jag finns, om de skulle vilja beställa nåt, tex en personlig julklapp till någon när och kär.


Här är en ny Mimmi som jag sydde igår.....
..och här kommer en Mops, jag hittade den på nätet ( som vanligt vet jag inte riktigt var..) Jag bytte ut lite färger mot det som jag tycker finns i en mops. Jag är nöjd.
Sen har jag hunnit sy lite av beställningarna som jag fick i onsdags... jag tror inte att risken är så stor för ett avslöjande till mottagarn, så jag visar handdukarna nu.... Fisken till Stigh, hade jag i mitt program, bytte ut lite färger och fick ett jättefint resultat. ( hoppas mottagaren oxå gillar den)
Här , en hund handduk... jag har träffat den här "vovven"... en jättetrevlig och "go" hund. Dessutom otroligt söt, precis som på handduken.
Här är oxå handdukar till två hundar... jag sydde namn på filtar tidigare, Luna och Joy, detta ska nog bli deras julklappar tror jag.
Nu ska jag försöka lite med Loggan som min kusin beställde... det tar ju som sagt lite tid när jag dessutom inte kan stava riktigt rätt. Jag har stavat fel, kastat om bokstäver och lagt till extra bokstäver, ja, då blir det lite extra att göra. Nu har jag iallafall fixat rätt stavning så då återstår bara att få till det som jag vill att det ska se ut.. jag lovar att visa när det är klart...
Ni får ge er till tåls.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar