lördag, december 26, 2009

Julhelgen närmar sej slutet.

Och nyårshelgen ska snart ta över...


Rean börjar idag... eller hur man nu ser på det. Det har ju varit rea på ganska mycket ganska länge. Antagligen för att vi konsumenter SKA köpa massor av prylar, som vi behöver och även sånt vi inte behöver. Iallafall så tog "gubben" med sej alla pojkarna.... de stora och 2 lånepojkar till en affär som öppnade redan kl 7.00!! Jag och Jonas var kvar hemma och fick sova färdigt. Inte blev det nåt köpt inte... klokt att spara på slantarna....efter frukost for vi alla iväg för att kolla rean i stan.... inget där heller.... spara på slantarna!!!!! En riktigt lyckosam dag alltså. Det blev bara lite fika när vi kom hem, goda wienerbröd från bagaren.


Idag slapp jag laga middag... jätteskönt!! Nej, det var inte Mats som fixade maten heller. Vi blev bjudna till "mormor" på revben, potatis och sås.... mmm vad gott när man slipper fixa själv. Till efterrätt blev det frukt och grädde.

Nu ska vi återigen ta´t lugnt, jag är ledig imorgon oxå, hoppas på skapligt väder så att man kan ta en njutbar promenad. Idag har det snöat och blåst.... inte så himla skönt att promenera i.
Kram


1 kommentar:

  1. Vi har sån tur är hemma just nu att vi har inga pengar att spendera och då blir det inga onödiga köp på rea heller.
    Gubben och jag var ute med hundarna i trädgården en stund och fick på sätt lite frisk luft iallafall.
    Det snöade på bra här igår och även idag kom det lite till.
    Ha en skön ledig dag till!

    SvaraRadera