onsdag, december 02, 2009

Vilken härlig dag!!!

Solen har verkligen visat sej från sin allra bästa sida. Den har strålat hela dagen, riktigt skönt, jag har varit ute i den idag. Nu mår jag äntligen riktigt bra, förkylningen håller på att ge vika. Det ända som är kvar är hostan.... den har funnits där sen sist jag var förkyld ( i början på september i år).
Jag tog mej en tur till min syster.... och handlade lite till mina julkort som jag håller på med. Hon mejlade mej en lite tomte som jag "printade"ut på akvarellpapper. De ska användas till julhälsningen på framsidan av kortet. Att lilla jag fixade detta är helt otroligt, är ju inte så himla säker på att fixa och trixa med datorer.
Här är framsidan på kortet.... mycket pysslande... tålamodet är inte så himla stort. Jag gör så gott jag kan, jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra.

Här är inne i kortet, broderiet är gjort på symaskinen, det var så det började... att jag skulle brodra lite fina bilder och sätta dom på papper. Sen är det fotografierna, de har jag gjort tidigare år, med barnen på julkort, uppskattat av släktingarna. Men i år blev det en kombination av broderi, fotografi och lite scrappdetaljer.
Jag ska skriva en hälsning i kortet oxå, så mottagaren vet vem det är som önskar en GOD JUL.
Har laddat hem ett program där man kan göra etiketter oxå, först funkade ingenting... då menar jag INGENTING!!! Sen lyckades jag med att installera det, jag hade telefonkontakt med syz men lyckades inte klura ut vad som blev fel när det inte funkade att fixa till etiketter. Det såg inte likadant ut på hennes dator. Efter lite blippande och tryckande på knappar och ikoner lyckade jag lista ut hur man skulle göra. Jag har gjort ett ark med adresslappar, färdiskrivna. (HA, HA vad jag blidde glad) Hoppas jag kommer ihåg det till nästa gång.
Sen har jag faktisk suttit en stund vid symaskinen... orkade inte i måndags, fick ta igen det efter middagen ikväll. Har jobbat lite med loggan till min kusin. Har mejlat resultatet till honom, får väl se vad han tycker... efter hans godkännande kan jag visa den här.
Nu ska jag ladda för sängen, ska upp och jobba imorgon. Äntligen! Det är trevligare på jobbet än hemma i sängen med snuva.
Kram

2 kommentarer:

 1. Tack för igår!
  Korten blir jättefina!
  & du vet, angående etikettprogrammet, övning ger färdighet!!
  Kram//syz

  SvaraRadera
 2. Solen visade sig här också och vad mycket gladare jag blev.
  Tjusiga julkort du gjort.
  Ha en skön torsdag!

  SvaraRadera