måndag, januari 04, 2010

Måndag.

Ja, det är faktiskt redan måndag.....dag 4 på nya året..... det går ganska fort vill jag lova. Men nu till nåt annat... inga bilder på sockorna.... har inte fäst trådarna än... ska bli snarast!! Några "scrappar"flickor vill ha namn på sina "scrappar" väskor..... om jag kunde försöka fixa..?? Absolut! Här är resultatet, lite olika typsnitt beroende på vem man är kanske, kul om man vill ha en lite egen stil.
Sen blev det en förfrågan till , om varghuvud.... nu har jag provsytt och jag är mycket nöjd. Albin tingade på handduken som blev provsydd, vi ska visa den för beställaren och se om hon är nöjd.
F ö har det inte hänt så mycket, jag har lite semester, varit hos syz idag och kollat in mer garn, Jonas vill ha en ny mössa.
Sen har jag hållit på lite med bloggen, försöker göra en ny banner (eller överskrift eller vad det kallas för) lite klurigt eftersom jag inte är så säker i de olika programmen som har med bilder att göra. ( Det är lättare med penna , papper och sudd) Jag får mejla bild till syz så kanske hon hjälper mej.
Förkyld och en riktigt jobbig hosta har jag oxå dragit på mej, hostan har visserligen suttit i ett tag men förkylning...inte roligt, den lämnar mej nog snart hoppas jag.
Annars är det helt OK!!
Nu ska jag sticka lite på nya sockorna så dom blir klara och så att jag kan börja på mössan.
Kram

7 kommentarer:

 1. Så snygga våra väskor ska bli! Kanon! Kramen!

  SvaraRadera
 2. Mmm... gillar verkligen dessa namn"lappar" ska bli kul att sätta fast dem på väskan!
  Kram//syz

  SvaraRadera
 3. Du är toppen! Vad fina de blev!
  Kram suz

  SvaraRadera
 4. De är verkligen fina! Var med när de pratade om dessa. Är nog intresserad... men då i brunt då min väska är rosa och brun.

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tillhör samma pysselgäng och vill också ha en skylt till min biltemaväska. Var kan jag se typsnitt och så?

  SvaraRadera
 6. hejsan.
  jag vill också beställa en namnskylt till min väska. Precis som dom andras... jag kanske ska ta en till min syster också!
  alltså en med LENE och en med PYRET.
  Teckensnitt får du välja!
  Jättekul och du är ju helt otroligt duktig!
  massor av kramar från lene

  SvaraRadera
 7. hejsan.
  Tack söta rara du, de är så snygga!
  Jag har satt in pengarna så du bör ha dem om någon dag!
  massor av kramar från Lene

  SvaraRadera