torsdag, januari 07, 2010

Veckorna går så...

..himla fort. Nu är det dax för pojkarna att börja skolan igen. Tidigt fredag morgon är det dax. För Albin är det sista terminen i grundskolan..... han är stor nu "lillpojken". Det gäller att kämpa för fina betyg.... och givetvis för sin egen skull. Om knappt en månad är det dax att välja yrkesväg, gymnasievalet.... mycket viktigt för barnen, inte alltid så lätt... -Vad ska jag bli när jag blir stor? Set är den STORA frågan när man är 15 år. Själv hade man inte så mycket att välja... om man inte hade läshuvud förstås,, då fanns det många linjer men om man ville jobba så blev det en yrkesinriktad linje. Jag är glad för mitt eget val, jag hade nog gjort samma idag, ( tror jag). Eller kanske nåt som har med hantverk att göra. Fast att jobba med människor är faktiskt en form av hantverk.... ingen är ju den andra lik. Här är en bild som jag tog idag faktiskt.... nej inga blommor i rabatten än... Vi fick en bukett blommor när Atlaz var och hälsade på, nu har de fina Anemonerna slagit ut, är det inte vackert??!!!!
Sen är mössan klar oxå, Jonas blev jätteglad. Hans bror, Albin gillar inte färgsättningen... det är visst nåt lag typ i hockey som har dessa färger. Albin håller INTE på det laget. Men som sagt det är Jonas som bestämt hur hans mössa ska se ut.
Så är det dax att jobba även för mej imorgon.... ska bli skönt att det bli som vanligt igen. Har bokat en resa.... mmm, till Helsingfors..... barnen ville det! Måste vara ledig igen... fast bara en dag, kanske räcker det med en halv dag om det funkar...annars får jag söka semester igen.(hihi) Visst är man lite nervös... var VÄLDIGT längesedan jag åkte båt. Stor båt. (Hoppas att det går bra, varför skulle det inte det? )
Kram

1 kommentar:

  1. Det är alltid kul att åka båt. Jag brukar åka med mina arbetskamrater nån gång per år och jag och gubben var iväg för 1,5 år sedan och åkte till Helsingfors.
    Det sköna är att man kommer hemifrån och gör något annat.
    Du har rätt i att veckorna går alldeles för fort för det gör de. Vet inte om det beror på ålder eller annat. :-)
    Ha en bra arbetsdag imorgon!

    SvaraRadera