måndag, februari 08, 2010

Det är måndag idag,måååndag!!!

Veckan börjar med måååånndag... ja det är ju klart vad skulle den annars börja med? Lördag eller...?! Sytt har jag gjort... lite spishanddukar.... ska det bli när det är klart. Jag har bara sytt motiven än så länge, har oxå förberett det som ska hänga runt spishandtaget. Jonas tycker inte att jag ska göra båda sakerna samtidigt... han tycker att jag kan sitta still vid maskinen tills ett broderi är klart sen kan jag gå till strykbrädan och fixa med "hänget". Det tycker inte jag.... maskinen klarar sej ju lite själv, talar om när det är dax att byta färg, under tiden kan jag klippa, stryka osv. Men jag hann inte mer idag, klockan blev lite mycket och jag ska jobba imorgon.
Vi ska planera vår finlands tripp imorgon oxå, hur dax vi ska åka från stan osv.... men jag kanske hinner sy nåt när vi kommer hem.
Nu isäng!!!

Kram

2 kommentarer:

 1. Hej Bettan.
  Här är det en som har fått tillbaka orken eller ;) ;) Jätte fina modeller av ALLT du gjort. Diggar tallriksunderläggen!!
  Gubben spånade i går (söndag) om jag inte kunde sy underlägg för två tallrikar i vitt. Håller på att inreda i lantligt stil i köket så smått, så allt ska ju vara vitt.
  Men nu ser jag...du och maskinen kommer hem till mej, jag beställer, du syr.. ;) ;) blir inte det bra???
  Hoppas din dag i Finland blev skön och avkopplande.
  Kramar.

  SvaraRadera
 2. Absolut, visst kommer jag... får väl flyga annars har jag att göra några timmar... vinterväglag...
  Ja nu har jag fått lite energi, det mesta är roligt när det gäller min hobby.

  SvaraRadera