torsdag, februari 25, 2010

Idag är det idag......

...ja faktiskt, torsdag och ärtsoppa med pannkaka! Nja, pannkaka blev det bara.
Varit hos tandläkaren idag, med Jonas. Gick jättebra men det gör det alltid, han är så snäll vår tandläkare! Fika på stan som belöning, mmm smakade jättegott! Hälsade på hos syz på mixen,köpte lite garn( som om det inte räcker nu...). Blir så sugen på a´tt fixa mössan så att den blir som jag vill.

Här är Jonas mössa.....
..virkad med stolpar, nr 5,5, och i Carolina enkelt garn.

Han blev jättesnygg tycker jag. Trivs i sin nya mössa gör han oxå. Nu har vi ju inte så kallt här längre.... + - 0 grader och lättare snöfall... Usch!!!


Philip ville oxå ha en mössa.... här är den 3 :dje mössan, virkad i dubbel Carolina, dubbel Sisu och tredubbel babypascal... lite garn som jag hade låg... man måste våga prova olika garn. Virknål nr 7.

Allt för ikväll.... lite OS på tv... annars lugnt, strumpstickning ligger näst på tur... hade börjat på strumpor till Jonas, dax att gör klart dom. Inga mer mössor nu på ett tag (tror jag).


Kram


3 kommentarer:

  1. Att denna mössa har blivit så populär...men det är klart, om jag tänker tillbaka (100 år) så gick jag med en Ingermar Stenmark mössa på skallen, så det är nog ett fenomen det här med OS.
    Ha nu en skön helg!
    Kram, Britt-Inger

    SvaraRadera
  2. Vill bara säga: Grattis på födelsedagen!!!

    SvaraRadera