onsdag, februari 03, 2010

Mycket snö....

..har vi!! "Gubben" skottade imorse innan han åkte till jobbet, jag skottade när jag hämtade tidningen vid 7.30, jag skottade igen när Jonas och jag gick till jobb och skola... kl 8.00. Massor av drivsnö!!! När ska det sluta?? Nu har vi inte så himla mycket plats kvar att lägga snön på, vi får väl slänga in det till grannen när vår egen tomt är full...... Vi skottade när vi om hem oxå, sen fick de stora pojkarna skotta innan det var dax att ta kväll. Allt för att vi inte ska vara insnöade imorgon. Stickade lite framför tv:n.....min "fuskolle" är klar. Jättevarmt blev det att prova den, alltså kommer den att värma i vinterkylan. Jag är nöjd med den , färgen gillar jag, den är lite blågrön.
Började på ett nytt pannband... "fotbollstjejens" syster ville värma sin öron, den blir i svart.... för att känna igen sin egen kanske...? Ja, jag skulle ha sytt ikväll oxå men maten blev så sen att jag inte orkade ta fram maskinen... får fixa det imorgon.
Kram

2 kommentarer:

  1. Hejsan polarn. Vad fin fuskpolon blev och pannbandet blir jätte fint. See you tomorrow.
    Kram anki

    SvaraRadera
  2. Min äldsta dotter undrar om hon kan få köpa en fuskpolo av dig? Färg i så fall typ beige-brun. Och så undrar jag vad den kostar i så fall :)

    SvaraRadera