tisdag, februari 09, 2010

Oj... höll på att...

..missa inlägget idag. Nej då jag bara skojar!!!! Har varit i "skogen" pratat lite om våran resa.... till finland ....! Pengar!!! ...ska vi ha med, lite kläder..... ett humör på topp är viktigt... datorn?? Javisst, annars kan jag inte skriva vad som händer...?!!! Om det händer nåt...? Det är ju lite av min dagbok. Vi har stämt träff innan vi ska åka... vi blir några stycken... typ 13 personer tror jag, tror att det blir jättekul!! Sen var det ju själva resan...med båt....ja,ja det fixar sej nog... är ju lite orolig... Nej, nu får jag skärpa mej!!! Det är väl klart att det kommer att gå jättebra.
Som ni förstår så blev det inget på symaskinen.... fick en beställning, den fixar jag imorgon. Ska göra färdigt alla spishanddukarna då.
Vi spelade lite Bosse Bildoktor ikväll igen... Mats och jag vann!!! Ja ,Kent var med i vårt lag så vi var inte helt solo. Annika och 2 till var i hennes lag, hon förlorade mot oss förra gången som vi spelade... undrar om det blir revanch??? Nu är det dax för sängen ... tar på krafterna att spela spel och vinna...!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar