tisdag, februari 16, 2010

Oj vad tiden går fort...

.. nu igen..... jag hinner ju ingenting!! Jodå.. klart jag gör. Har suttit "ute" på google en stund.... söker bowlingbroderi..... det ska vara fint oxå...... hittade flera roliga sidor med jättevackra broderier, ska lägga in adresserna i min sidebar så småningom. Då kan fler "där ute" ta del av flera gratisbroderier.
Fö har det inte blivit nåt sytt ikväll, jag orkade inte.... ska planera att sy färdigt mina svarta tallriks underlägg. Måste ta fram dammsugaren oxå, inte lika roligt! Jag får lite gäster på fredag...mina gamla "tjejer" från gamla jobbet. Det ska bli jättekul att träffas och då måste jag ta bort lite damm.....från golvet iallafall.....vi kan ju inte nysa på varann när vi ska äta och prata. Men ingen stjäl dammsugaren precis , den står nog kvar imorgon oxå .... då får jag väl "suga" då.
Nu ska jag in i duschen och sedan blir det sängen... har ingen bra bok så det blir några gamla veckotidningar som jag "fått ärva" av mamma...Tack mamma!!

Kram

1 kommentar:

  1. Ja, ibland känns det som man inte hinner med något alls eller har gjort något när dagen är slut. Men det konstiga med det hela är, att om man tänker till så har man i regel aldrig suttit på ändan och slöat heller..??..Så vart tog dagen vägen.
    Jaja, man trivs väl med tillvaron när det går så fort att man inte hinner hänga med ;) ;)
    Ha en bra onsdag.
    Kram, Britt-Inger.

    SvaraRadera