onsdag, februari 17, 2010

Så var vinsten klar!

Nu har jag fixat Britt Maries vinst, en svart handduk med vågen på. Jag hoppas att du kommer att gilla den. Det blev inte så mycket mer gjort ikväll... jag åkte och handlade lite... mjölk och lite mat.... Mats och stora grabben ville åka med. Vi åkte till "storaa nya" ica, ville kolla hur det ska bli. Jobbigt att gå där inne, det är inte färdigt och det blev alltså till att leta sej fram till varorna, tog mer tid än det var roligt. Behövde köpa tandpetare... sån långa som man kan ha när man lagar mat. Att sätta ihop köttet med tex. Som vi letade... det gjorde personalen oxå! Fick inga med mej när vi var färdiga... får åka till "närbutiken" imorgon istället. Dom har och dom vet var de ligger!


Nu blir det lite kaffe och skidor... sen blir det sängen. Det kom en ny bok på posten idag ...av Don Miguel Ruiz, "Fyra grundstenar till ett bättre liv" (Din guide till personlig frihet) Ska bli roligt att läsa och se vad den kan ge mej eller vad jag kan ta åt mej av det som står i boken.
Jag var bara tvungen att lägga in en bild på boken....tycker att den är vacker på framsidan...kan det vara Aloe Vera växten månne?!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar