fredag, februari 05, 2010

Ush och fy!

Fattar inte vart orken tagit vägen.... jag är alldeles jättetrött!! Orkar nästan ingenting när vi ätit middag..... Så inte blev det nåt sytt eller stickat eller nåt annat gjort ikväll heller.... Fixade lite tacomat sen blev det tv och ett glas vin. jag får skärpa mej... imorgon måste det bli annan ordning av. Mats jobbar inatt och då sover han imorgon och jag kan kanske sitta vid symaskinen utan att det gör nåt... måste fråga "gossarna" om det ok eller om vi ska göra nåt speciellt.
Förresten... har fått brev om en klassträff..... tydligen 30 år sedan jag slutade 9:an( hoppsan vad tiden går fort), naturligtvis ska jag försöka gå på festen, skulle vara jättekul om alla klasskompisarna var där. Det är ju några år sedan, undrar om vi har ändrats något.... blivit tandlösa, gråhåriga eller nåt annat... (Ja vi får väl se när det är dax.)
Nu ska jag snart se hur det går i Let´s Dance, undrar vem som vinner...????

Kram

3 kommentarer:

 1. Ja, inte händer det mycket här heller. Kände för att göra något med händerna, men inte med broderiet för det är efterstygnen kvar bara och jag ville ha något utan att behöva tänka för mycket. Och så hittar jag inte tillräckligt med garn för att sticka en disktrasa till.
  Fick bli datorn istället.
  Hoppas att arbetslusten kommer tillbaka imorgon.
  Sov gott!

  SvaraRadera
 2. Känner igen symtomen..men man kan vända på det, vi är på väg mot våren och springet i benen kommer tillbaka. Tror det är många som känner att dom inte orkar men fattas bara det, vad har vi i bagaget, en massa mörker.....Ser redan nu här i norrland att ljus slingorna i trädgården brinner där ute fast det är ljus och det var det inte för en månad sen, som mina ungar säger. Så vi går mot ljusare tider...visst låter jag klok.. ;) det är jag inte ;)
  Ta en lugn och skön helg.
  Kramar från Britt-Inger.
  ps. väskan (el) blev jättefin ds.

  SvaraRadera
 3. Gråhårig ja, men de flesta tänderna kvar. Men så är jag inte lika lastgammal som ni andra! :-)

  SvaraRadera