söndag, februari 14, 2010

Woow... vilken trevlig helg!!!

Vad är detta....? Gissa tre gånger... ingen ohyra.....ingen mask.... Jonas har tappat sina framtänder .... igen..... dom där "uppe".
Den här lossnade precis innan vi skulle åka till Stockholm den blev kvar hemma så att tandfen skulle kunna hitta den och lägga en peng!

Den andra ramlade ut igår ( ) Innan middagen på båten. Snacka om glugg. Det hörs på Jonas att han fattas två tänder... lite svårt med F och S, det "slirar" lite. Men söt är han...!Så här ser det ut när vi tittar ner från vårat fönster.....

Uppackning på G... Jonas provade om det gick att sitta i fönstret och det gick jättebra... man kan köra bilar där oxå!
Affär hade dom..... Den rosa flaskan tänkte Mats och jag ha när vi firar 20 år.... ( sker inom en snar framtid). Det andra är gott att ha när gästerna kommer....( det gör dom på fredag)
En tur på "gågatan".. där fanns uppträdande... men vi såg inte så mycket... det stod lite folk framför. Vi hade trevligt ändå. Jonas gillar att "busa" framför kameran!!!! Det är en nalle som sitter på hans axlar.
Här sitter de tre glad, snälla gossarna och väntar..... dax att gå av båten för en tripp i Helsingfors.

En vy inne saluhallen.... pojkarna deklarerade att "här luktar det fisk"! Men dom gick in iallafall och kollade vad som fanns att köpa.

Vackra bakverk tex.... en del såg jättesmaskiga ut!
Dax att ta sej tillbaka till båten.... hittade en kvast..... resan ombord gick fort!!

Hungriga var vi när vi kom tillbaka.... här visar Jonas sin meny.... fanns massor av gott i den. Jonas valde Snusmumrikens svärdmeny, innehöll köttbullar och kort korv på "svärd" med pommes frites. Mycket gott! Efter det blev det muminglass med lite tillbehör.

Efter all mat och div utflykter...... blev det motorcykel åkning med en söt tjej Hon fick åka bakpå...!!!

Tack "skogen" för en trevlig helg!!! Kanske blir det fler gånger...... man vet aldrig.
Kram

1 kommentar:

  1. När gubben och jag åkte båt över till Helsingfors så hade vi också en hytt som man såg gågatan på båten. Och även vi satt i fönstret och tittade på folk.
    Men vi orkade inte gå av båten utan vi satt och njöt i lugn och ro och försökte få lite sol på oss mellan regnskurarna.
    Kom tandfen till sonen?

    SvaraRadera