lördag, mars 27, 2010

Aahhtjoo!

Fnys... vad dammigt!! Nu är Jonas rum oxå färdigt!!!!! Bytt madrass, dammsugit under, över, på och runt om ALLA sakerna. Kastat en hel del trasigt oxå vilket brukar vara svårt för en gosse som samlar på det mesta "bra att ha" saker. Men nu är det oxå klart. Resten av huset är kvar..... till sommaren hinner jag nog! Vi har varit hos frissan idag, pojkarna och jag. Jonas klippte lite sommarkort men sparade lite så att det går att göra "tuppkam". Här är ena sidan svart........
..den andra blev orange. Jonas ÄLSKAR dessa färger i håret.

Själv har jag gått i kortklippar tankar.... jag har istort sett alltid haft snaggat hår... mer eller mindre. Men jag började spara håret 2001/ 2002. Så nu har det blivit långt för att vara mej. Typ från stubb till lång fläta.
Här är "rompan" som jag hade i nacken om man samlade ihop den i en tofs. vet inte vad jag ska göra med den.... kanske rama in den???

Så här blev det, jag är jättenöjd! Den här längden hade jag nångång under 2002, jag hittade ett kort från det året (som Philip hade sparat) och tänkte att ... jo så här vill jag ha det! Kanske var det något kortare men eftersom det var så långt innan blir det kanske en chock om rubbet åker av. Nu känner jag mej fräsch i håret igen, konstigt att det kan kännas för långt när det är långt...???.... hmm.
Ja,ja nog funderat, Nu ska jag sätta mej framför tv:n och titta på körslaget och bara ha det mysigt.
Kram

2 kommentarer:

 1. Vad fint håret blev, synd att man inte får se dig framifrån, men vi syns ju i morgon. Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Hej, Bettan!

  Det blev verkligen snyggt. Jag, om någon, skulle verkligen behöva ta en sväng till frissan. Åtminstone för att tona håret lite. Nu ser jag ut som en pensel i håret. Typ hälften ljust och hälften mörkt. Snacka om utväxt, hahahaha.

  Ha en trevlig söndag


  Kram Inka

  SvaraRadera