torsdag, mars 04, 2010

Då har vi kommit till torsdag!

Och det stod att vi skulle baka idag! Albin ska stå på torget på lördag och sälja bröd tillsammans med några klasskompisar. De håller på att spara till en klass resa när dom slutar 9:an. Det gör dom nu till sommaren. Eftersom Albin är sjuk i feber och ligger i sin säng så fick jag baka.... 3 sockerkakor blev det. Jag är ingen hejare på att bak... tycker inte att det är speciellt kul.... men jag ställer upp för pojkarna. Vi ska baka något varje vecka fram till det är dax att dom ska ge sej iväg. Vi får väl se vad det kan bli för nåt gott nästa gång, kanske jag skulle kunna njuta av bakningen????
Ja, ja under tiden grejorna stod i ugnen så fick jag fram maskinen... det blev lite nya handdukar till köket. En linne handduk med svampmotiv, broderiet är från Inspira.

Sen hittade jag ett vackert broderi.... tror att det ska vara "kottar" av nåt slag. Broderiet kommer ifrån design by sick.


Här är ett till, koppen är från design by sick, händerna är ett husqvarnabroderi ( borders and frames, tror jag ). Jag vet inte varför ... men de här bruna handdukarna fastnade jag för.... gillar nyansen, de passar till mina nya skåp oxå (kanske därför jag gillar dem)

Nu har jag hängt upp 2 av handdukarna.... på badrumsdörrens utsida, när vi bytte skåp så fick vi handtag istället för knoppar. På de gamla knopparna kunde man hänga handdukarna. Men jag tycker att det funkar bra , dessutom är det snyggare att det hänger på dörren än på skåpen (och släpar i golvet).
Nu är snart den sista handduken oxå klar, bäst att jag kollar hur det går. Ni får nog se den imorgon kanske...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar