söndag, mars 28, 2010

Hur blev det idag då?

Ja det kan man undra. Jonas mår lite sisådär.... han var hos doktorn igår pga sin "krupphosta", hade lite jobbigt att andas men fick medicin så det blev bättre. Nu får han medicinen till natten så att han ska kunna sov bättre. han har varit lite hängig idag, trots det så villa han gå på kalas. det var hans klasskompis Edvin som fyllt 7 år och hade ett kalas för hela klassen i skolans gymnastiksal. Jonas hade trevligt men var alldeles slutkörd när han blev hämtad.

Under tiden han var borta så letade jag på nätet efter nya broderisidor..... hittade några, dom ligger i min sidebar. Laddade hem några fina saker oxå som jag ska prov sy när tid finns. Blev sugen på att göra en ny påse till Jonas.... det ska renoveras på skolan så eleverna ska byta klassrum. För "nollan" blir det att vara på "stora" skolgården, det finns inte så bra förvaring för extrakläder så barnen ska ha en påse med sej, och då hade vi fått en reklampåse ......
.. och den ville Jonas ha. Han fick själv välja hur namnet skulle bli..... grönt med glitter blev jättebra tycker Jonas.
Sen blev det vuxenkalas i "skogen", Annika fyllde år och vi blev bjudna på kaffe. Jonas sov nästan hela tiden i mitt knä (han var väl trött efter sitt kalas). Ja så kan vi då lägga ännu en dag till historien..... ( så vackert det lät, ha ha).
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar