lördag, mars 13, 2010

Vildmarksmässa i Älvsjö!

Alltså... åkte med två av gossarna till Älvsjö... vildmarksmässa, flugfiskemässa och båtmässa. Oj vad ögonen är trötta nu. Här testar Philip om han kan sitta kvar på tjuren.......
.. hittills går det riktigt bra.....
.. det gick bra hit oxå.... han var en av få som satt kvar ganska länge, det gick ganska fort. Jag hade aldrig vågat prova... hade säkert trillat bums, (och då hade jag slagit mej alldeles fördärvad)
Jonas provade bågskytte.... fick flest poäng av Philip och Jonas. (duktig pojke). Philip blev bjuden av en tjej att testa en gång till... för att "slå" lillborsasn... gick inget vidare. Jonas har fortfarande flest poäng av dem båda.
Ny jacka......till mej.
...och ny jacka till Philip. Det var väldigt fina och billiga jackor, under halva priset. Bara att passa på, vi behövde jackor båda två. Till vårens blötväder.

Vi hade en jättetrevlig dag mina gossar och jag, alla båtar som vi såg kunde vi fantisera om.... men vi ska inte köpa nån. Vi tittade oxå på hur man binder sina egna flugfiske krokar... heter det så? Ja dom var riktigt fingerfärdiga, rena pilljobbet, men vilka fantastiskt fin drag. Flugfiske drag! Så heter det nog.
Nu ska vi bara mysa och ha det gott....
Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar