tisdag, mars 30, 2010

Vilken kväll...

...slapp laga middag till familjen.... helt enkelt underbart. jag behövde inte hitta på nåt att äta heller.... Vi har varit på Albins skola och ätit middag!!!!!! Albins klass bjöd in sina familjer, lagade 3 rätters middag och sen fick vi betala vad vi tyckte att det var värt. Priset var uträknat till 15 kr /person men det dubblade vi några gånger. Ungdomarna var jätteduktiga, serverade fint och vällagat! tack klass 9G Borgis!! Dom samlar in pengar till sin klassresa så överskottet på maten går direkt in på deras konto till resan.( vet inte var den ska gå, det märks säkert snart beroende på hur mycket dom lyckas få ihop). Ja, så blev det då en lugn kväll utan stress med tid och disk,.
Nu blir det en stund framför tv:n och Mästarnas mästare, vi får se vem som vinner Armand, Tomas el Louise. Jag håller på....... det säger jag inte ( Louise förstås, fast Armand är väldigt bra han oxå)

Kram

3 kommentarer:

 1. Hej! Provar idag igen ;-). Härligt med trerätters mittiveckan! Här är det grötdags och sedan nattning av mina små. Tack för alla fina kommentarer om mina fina flickor! Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Hej, Bettan!

  Ja visst är det skönt att slippa laga mat ibland. Vad kul att ni fick allt serverat.

  Det finns jättemånga fina teckensnitt du kan ladda ner från dafont.com Bland annat gillar jag Chopin script, edwardian, Old script, renaessans mm. Men Edwardian finns inte där. Men de andra kan du ladda ner gratis.
  Lycka till


  Kram Inka

  SvaraRadera
 3. Tja!!
  Jag stänger kl.15.00 i morgon!
  Så du hinner!
  Syz

  SvaraRadera