torsdag, april 08, 2010

Dan´började iallafall....

...med fint väder.... framåt lunch/ eftermiddagen mulnade det på lite för att framåt kvällen börja regna..... det är inte så kul precis... Eller....??? fram för ett soligare vädret!!!!
Ja inte blev det så himla mycket gjort efter jobbet, mat och det vanliga. Sen hämtade jag 2 stora paket på posten innehållande Aloe vera grejor, ( dryck, lip, krämer och lite tvål), "min" dryck tog slut så jag är tacksam för att den kom idag. Alla i familjen har vi vår favorit och vill inte han nån annans. Sen blev det lite tv.... och stickning... nästan klar med sockorna, bara tårna kvar. Visar bild när de är helt klara. Jag köpte några penseer idag oxå... ljuslila och citrongula. Nu måste jag hitta nåt att sätta dom i.... vet inte riktigt var jag gömt krukorna sen förra sommaren... får väl leta i helgen. Hoppas att det blir lite fint.... det brukar kännas lite vår när det kommer blommor i krukor och pottor.
Ja, tills nästa inlägg......
Kram

1 kommentar:

  1. Ja, visst håller det på att kännas som lite vår i luften...det REGNAR och inte snöar!!! Men gud innan denna snö i trädgården är borta, midsommar....tveksamt ;)
    Ha nu i alla fall en skön och trevlig helg!
    Kram, Britt-Inger

    SvaraRadera