tisdag, april 20, 2010

Gymnasie information.....

..för Philip blev det nu på kvällen, inte är det lätt för barnen... att välja till gymnasiet. Det finns en uppsjö av utbildningar och det verkar vara svårt att välja. Vi har kollar in massor idag och inte blev då jag nå´klokare.

Men jag har varit hemma från jobbet idag, känner mej lite "överkörd", är väldigt öm i övre delen av kroppen (axlar och rygg). Jag fick rådet av kiropraktorn att ta det lite lugnt och ta promenader och röra på axlarna..... inte sitta still och inga tunga lyft.
Så idag tog jag en lååång promenad och tittade lite i naturen... om den hade vaknat till efter den långa, kalla vintern...och jag hittade lite.... vårlök och vitsippor. Man blir såå glad av de små vårblommorna. Promenad jag tog varade i ett par timmar, riktigt skönt väder var det oxå för solen lyste. Nu ska jag ta en värktablett och krypa i säng och hoppas att det känns bättre imorgon.
Kram

1 kommentar:

  1. Helt sjukt galet med dessa svåra val så tidigt i ungdomarnas liv!!! Och sedan är man förvånad över att det uppväxande släktet är stressat... Nähä?!
    Härliga vårbilder!

    SvaraRadera