måndag, april 26, 2010

Nya kalas...

..blir det framöver..... Jonas blev bjuden till en klasskompis igen, fyller 7 år inom kort..... killen gillar bilar,traktorer och motorcyklar. När vi kollar klar blev det en traktor (Jonas älskar oxå traktorer). Röda ska dom vara, det är en fin färg. Jag frågade Jonas vad flickan tyckte om sin handduk (han var på kalas i söndags) som hon fick, den var röd med en häst på. Vet ni vad han svarar....?
-Jag tror hon gillade den men henne mamma blev jätteglad!
JA, vad säger man... 7åringar kanske hellre vill ha leksaker eller nåt sånt.....? Själv struntar jag i det och tillsammans med givaren i vår familj bestämmer vi hur det ska se ut, nyttoprylar gillar jag!! Vad som händer nästa gång samma barn fyller år....??? Vet ej, men det löser sej nog då. Som sagt , lite sykväll hade vi.... handduken här ovan blev klar och Mitt"projekt" har jag på börjat....
Sen blev det några rutor till....
Nu blir det sängen, är lite "mör" i kroppen.. hade massage på jobbet idag, 4 veckor till nästa gång.

Kram

2 kommentarer:

  1. Ibland blir den lilla/lille presentmottagaren kanske inte så förtjust direkt men ibland växer ju presenter med tiden. Dessutom är inte en önskelista en beställningslista, ibland får man något som givaren vill ge och det är själva idéen med inslagna presenter.

    SvaraRadera
  2. Ger upp! Hittar inte din halsduk. Men hittade lite av dina afrika-blommor! Så vackra de är! Läclra som godis! =)

    SvaraRadera