måndag, april 05, 2010

Och vilken dag är det idag.....

..då?? Julafton eller....? Vaknade imorse och vad skådar lilla ögat ... massor av snö!!!! FY, USCH!! Vill inte ... igår satt jag och solade på baksidan, samma utsikt som på bilden, solen lyste och kaffet fanns i koppen och lite fräknar hittade platsen på min näsa. Ja, ja det kanske försvinner under dagen.
Idag åkte vi till Mats´ farmor och farfars grav, satte lite vårblommor..... (trots snön) Kungsängsilja och små påskliljor. Jättevackert blev det, (om det skulle frysa bort kommer dom nästa vår). Vi fortsatte lite på vägen mot Krokek.....
... bokade in kaffe hos Syz. Här är förresten en av mina "modeller" Pojken iklädd "sin väst". Han blev väldigt stolt och passade bra i storleken.

Pojken hade kanske behövt en roligare färg..... jag kanske kan fixa en present till honom så småningom ( säg inget bara).
Här poserar "min nästa modell"... Han heter Simba. Oxå en stolt kille i "väst".
På mitt köksbord poserar han med ryggen mot kameran. Stilig pojke!!
Under kvällen som följde sydde jag en till väst, jag tror att den skulle kunna passa typ schäfer el "flat". Jag har provat att sy i olika typ av tyg, bävernylon, nylon med behandlad avisida och markisväv. Pojkens väst är sydd i ett blankt bommullstyg... bara för att jag inte hade nåt annat hemma. Det som jag tror passar bäst är bävernylon el nylontyget. Den sista "västen" har jag ingen som kan prova men det ger sej nog.... kanske dyker det upp en hund som är lagom stor för ett test, vi får väl se.


Fö fick vi lite hjälp med våra datorer...Simbas husse är en rackare på sånt! Det tackar vi för!! Tack, tack!
Nu till städningen (av köket, sygrejorna) och sängen... har lite semester imorgon och på onsdag... jätteskönt!!! Behöver få sova ut lite... eller att bara vara lite hjälper oxå himla mycket, för att återhämta sej efter en lång och kall vinter.
Kram

2 kommentarer:

  1. Det snöade här också igårmorse och inte blev jag så glad jag heller, men den försvann på en gång.
    Hoppas du har haft bättre väder idag på din lediga dag. Här skiner solen nu och det är runt 8 grader varmt.
    Ha fortsatt skön semester!!!

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint du syr :) Jag kikade lite nedåt i din blogg också och såg att du klippt av mycket på längden. Det blev jättfint!:) Kul att du sparde tofsen...så gjorde min mammas faster. Hon sparde ut håret långt och sedan klippte hon av det och sålde, sen sparde hon ut det igen.Hon hade alltid svinrygg. Det här är några år sedan så jag vet inte om äkta hår eftertraktas i dag. I så fall tror jag din fina tofs med så tjockt hår skulle vara eftertraktad ;) Men jag tror inte den är till salu :) Rama in och hänga upp på väggen kanske...eller nåt...

    SvaraRadera