söndag, april 11, 2010

Soligt värre!!!

Vilket väder ... alldeles underbart (värsta askunge saga), mycket SOL!!! Idag beslutade vi oss för "årets första glass i hamnen". Vägen dit...... ..Här er vår promenadväg... längs vattnet, till höger byggs nya hus, tvåvånings..... alldeles intill vattnet....
till vänster har man kunnat bada hundar (undrar om det kommer att finnas kvar?). Våran väg har under 2 säsonger förändrats en hel del, här var det gamla ruffiga båtskjul, trasigt och rostigt. Det har varit en gammal soptipp oxå för en herrans massa år sedan. Nu är det sanerat.

Ny fin bro över ett "nytt" vatten, tidigare var det ett dike som skilde båtskjulen och våtmarken åt. Nu är det jättefint (tror jag att det blir iallafall när det är klart), En jätteförändring av vårat "promenadstråk".
Vi visste inte om glassfiket hade öppnat riktigt än... de brukar öppna i slutet av april. Men här har vi hittat vad vi sökte... GLASS!!! Lite kallt var det faktiskt... både Jonas och jag frös lite, men ute skulle vi sitta.

När vi kom hem blev jag lite sugen på att vårfixa baksidan... där jag ska sitta och njuta av våren och sommaren!

Sopat undan lite torra löv och planterat lite penseer i krukorna. ( det har inte varit väder tidigare, men nu är det klart).

Vårat gulliga tandlösa troll......

..förvandlas ibland till ett "monster". Närå.. han är oftast väääldigt snäll, ibland kanske lite tjurig..... men det är väl alla barn nångång??!!
En alldeles underbar dag har det varit, jag tror tom att jag hat "bränt" mej lite på näsan när jag satt i solen .... (det svider visst lite) glömde att smörja mej med solskydd.... jag är lite rödhårig och måste ha "skydd" annars blir det inte så bra. (Jag får lida själv om jag missar). Jag satt och stickade lite på tröjan, bild kommer en annan dag.
Hoppas på flera SOLIGA dagar framöver... det behöver vi alla!
Kram

1 kommentar:

 1. Tack för tipsen på min blogg!
  Här har det också varit soligt och kyligt, men nog känns det att våren är på språng.
  Nu hoppas vi på att vi får en härlig, solig vecka.
  Ha det så gott!
  Kram!!!

  SvaraRadera