söndag, april 18, 2010

Söndag... helgen slut.

Ja, då har man levt på Ipren och Alvedon mest hela dagen, kunde varit bättre. Ska inte klaga för mycket, när tabletterna värkar är jag nästa smärtfri.

Har varit ute lite idag, Albin hjälpte mej att klippa ner en klematis från väggen, rena rama råttboet. Den tar sej nog och blir riktigt fin till sommaren. (hoppas jag). Sen klippte vi ner en klematis vid brevlådan, hoppas att den vill sej oxå till sommaren. Annars har jag försökt att ta det lugnt, stickade lite på min tröja.... hmmm den blir inte som jag tänkt..... jag ska börja på nästa stycke..... göra den lite kortare, tycker att den blir väldigt lång, nästan som en klänning. Om jag stickar lite på den så kan jag se skillnaden vi ärmhålet och göra den som jag tycker passar. Resten får jag repa upp. ( då räcker det längre...haha).


Jobbar dag imorgon.... och samtal till kiropraktorn... hoppas att han kan ta emot mej, jag behöver det!


Måste vara pigg i veckan... ska träffa mina "gamla" arbetskamrater igen, det ska bli SÅÅ roligt! Nu måste jag packa inför veckan, Jonas ska till fritids imorgonbitti och det är lite som han ska ha med sej typ fruktburk, gymnastikpåse och kontaktboken... måste hitta allt.
Så här hoppas jag att den ska se ut när det börjar växa igen.... min alpklematis!

Kram

1 kommentar:

  1. Håller tummarna att kiropraktorn kan ta emot dig på en gång så du får hjälp.
    Kram!

    SvaraRadera