tisdag, maj 04, 2010

I am in love.....

..ja det tror jag faktiskt. Nu har vi varit och titta på bilar.. provkört en grå saab.... nej, den blir det inte. Har oxå provat en peugeot 407 2.0 sv, den blir det inte heller. En provtur i en peugeot 407 2,2 sv..... den blir det troligen... den var helt enkelt alldeles underbar att köra!!!! Vi ska väl bara diskutera priset och lite "om och kring". Men jag tror att jag är kär i den, färgen är fin, man sitter som en prinsessa och hela familjen får plats. Glastak... dragkrok.... 6 växlar...( vilket var lite svårt innan jag kom på hur man skulle och när man skulle växla). Ja, vi får väl se imorgon hur det blir...

Lite virkat blev det oxå.... framför tv:n och "the mentalist"... hittills 5 "lappar".

Kram

3 kommentarer:

 1. Det är alltid spännande med nya bilar. :-)

  SvaraRadera
 2. Vi har en Peugeot 407, (2,2)härlig bil och glastaket är underbart men man behöver vänja sig vid skymd sikt bakom framrutans "sidsträvor".
  Vi gick från urgammal, tungrodd Volvo som gick från 0-20 på 2 minuter till denna skönhet som säger vrrrr,vrrr när man petar på gaspedalen! Som du förstår är jag också lite kär... :-)

  SvaraRadera
 3. Undar om jag hinner ta körkort innan jag fyller 50 ... har några år på mig men de går fort och inget gör jag åt det *ler*!

  SvaraRadera