onsdag, maj 05, 2010

Tillökning i familjen....

Ja, då är bilen våran..... peugeot 407 förstås... vi fixade alla papper idag och får hämta den nästa vecka. Det ska bytas framruta först och lite smått och gott ska fixas... men jag är helt KÄR i nya bilen!! Vilken tur att den här veckan inte har såå himla många dagar kvar... den gamla bilen fick vi oxå såld idag... en kille som gillar att fixa med TRASIGA saker (vilken tur för oss ...)

Sen läste jag hos supermillis att en ny liten släkting har kommit till oss! Nu är hon moster... till Linnéa och jag är moster till supermillis.. (även till Linnéas mamma). Det ska bli jättespännande att få träffa den nya lilla godingen. Vi får se när det blir. dom måste komma hem och iordning först....vi "gamlingar" får vänta lite. Sen visar jag gårdagens skörd och kvällens... av "african flowers"......
Imorgon ska jag nog försöka besöka syz... har inte haft tid innan pga bilköpet.... men nu sak det bli av.. Vi ses imorrn syz.

Kram

5 kommentarer:

 1. OK vi ses i morgon!
  Då får du berätta vad du ska ha alla blommor till!
  kram//syz

  SvaraRadera
 2. Grattis till bilen förresten!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till bilen! Fast nog tycker jag att min tillökning smäller högre ;-)! Fast det lilla moster barn-barnet eller vad det blir var ju nåt förstås! Härliga afrikanska blommor! Kram Emelie

  SvaraRadera
 4. Grattis till bilen och det lilla barnet!

  SvaraRadera
 5. Jag blir "gammelmoster" till lilla Linnéa, det är min systers barnbarn, mina egna barn är inte så stora att de har egen familj.

  SvaraRadera