söndag, maj 02, 2010

Vet ni vad....???

...Jag har vunnit...HÄR, jag gav ett namnförslag till ett litet husdjur...inte trodde väl jag att det skulle gå SÅÅ bra. Jag blev jätteglad när jag fick veta att jag vann med mitt förslag.Bosse!!! Jag tycker att det passar på en ullig , gullig liten hamster. Gjorde färdigt idag... alla handdukarna som jag visat, spishanddukarna har nu fått sitt "häng". Lila och gammelrosa,
rosa och vinröd,

blå och blå/grön,
vit och knallgrön,
grå/grön.

Mitt projekt!!!!

är oxå färdigt..... en av mina arbetskamrater hade en speciell handduk till tassarna, jag fick låna den... kunde inte föreställa mej hur den såg ut men nu har jag sytt en likadan som hon har. Jag använde en handduk som jag klippte till efter ett bra mått till större hund.

Vek upp kortsidorna och sydde 2 sömmar så att det blir en ficka i mitten med lagom platsför en hand.

Sen bandkantade jag alltihop, satte en lite ögla ungefär i mitten av ena långsidan till att hänga upp handduken i. Fickorna på sidorna till händerna tyckte jag var en smart lösning.... då hålls handduken kvar utan att "knöla sej" och om man duschar hunden så halls handduken runt om vid torkning... ja jag tycker idéen´n var himla kul, (hennes handduk kommer från varumärket pedigree).
, nu ska jag ut och fixa till grillen.... har den nu kommit fram så ska vi använda den... det blir kyckling och karrékotlett... troligen potatis till... vi får väl se. Mmmmm!!!

Kram

2 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten!! Kul!
  Fina handdukar du gjort! Gillar dem verkligen.
  kram//syz

  SvaraRadera
 2. Men så flitig du varit!
  Grattis till vinsten!

  SvaraRadera