lördag, maj 08, 2010

Vilket dåligt väder..

... mulet och regn HELA dagen! Inte kul... men vad gör man då....? Ja, först vill jag visa ett foto som jag tagit med min telefon.... en Mandarin and, den simmar tillsammans med de andra änderna i Nyköpings ån. Visst är han vacker!!! De andra änderna kom upp från vattnet och åt av brödet som vi matade dom med, den här "killen" var lite avvaktande.... men lite fick han i sej om än bara på håll. Tyvärr finns det ingen "flicka" till honom så det lär väl inte bli fler av den sorten. Han har väl bott i Nyköping ett eller två år tror jag... har sett honom en gång förut men inte lyckats ta kort.
Annars blev det inte så mycket av det roliga... Jonas ringde efter kompisen och jag sydde lite och sedan virkade jag några "lappar". Det som jag sydde visar jag kanske i morgon... "lapparna " kommer definitivt att visas imorgon.... just nu ligger kameran på laddning.
Ha en trevlig kväll...

Kram

3 kommentarer:

 1. En främmande fågel...undrar om han känner sig lite ensam?
  Kall och tråkig helg, hoppas vädret överraskar oss alla i morgon!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej, Bettan!

  Nä, nu får du lägga av. DU gör en massa fina saker så "lite avis" behöver du inte vara. Fy sjutton vad du är duktig på att virka. Där blir jag lite avis för är det något jag INTE kan så är det att virka. Kan inte sticka heller. Har försökt att lära mig men det går verkligen inte in. Öglor och masker och räta och aviga och garner och det ena med det andra.
  Ja, nu flyttar vi från området (som du vet).
  Men det ska bli så kul. Flyttar nästa helg (den 15:e).

  Ha det gött


  Kram Inka

  SvaraRadera
 3. Förresten...mandarinand. Visste inte att vi hade en sån praktfull fågel i Nyköping. Så fin!

  SvaraRadera