fredag, juni 18, 2010

Början på nått nytt.....

....javisst!!! Så blev det, tunikan blev inte som jag ville. Sååå dax att börja om.... hittade ett nytt mönster, här har jag börjat lite på bakstycket. Nackdelen med det här mönstret är att jag stickar på vanliga stickor. Det är roligare att sticka runt, runt, runt.. Men jag tror att detta kan bli bra, en ärmlös tunika med hålmönster . Inget rynk eller puff.... tror att den kan passa mej.
Virkade lite oxå, på en handduk som jag började med igår... jättekul att virka sicksack. Tror att det är första gången faktiskt, iallafall som jag gör det efter mönster.... när man började med virkning ( för väldigt länge sedan) blev det mest sack tror jag... inga raka kanter nånstans... man lär sej med tiden ( har jag hört). Jag fick lite sällskap ikväll, av grannen, hon behövde få lite hjälp att virka ihop sina mormorsrutor som hon gjort. Det fixade vi... och ett glas vin...fixade vi oxå. Det blir en fin sjal som hon gör! Jag hoppas att jag får fotografera den när den är klar.
Har letat på nätet efter ett maskinbroderi på en gädda.....,är det nån som vet var jag kan hitta en sådan ? Tacksam för svar.
Nu är det nog dax för sängen... imorgon ska vi handla present... till en tjej som fyller 4 år. Som bara ÄLSKAR spiderman..... vi får väl se vad vi kan hitta....
Kram

1 kommentar:

  1. Det finns ett par maskinbroderier på gädda hos Embroidery Library. Skriv pike i sökrutan.
    Mvh Sus

    SvaraRadera