fredag, juni 04, 2010

Jaha.. då var det helg igen...

.. alldeles jätteskönt, om vi sen får ha sol hela helgen blir det kanon!!
Imorgon bitti, väldigt tidigt, åker Albin på klassresa till Skara sommarland. Klassens kämpande med brödförsäljning och loppis inbringade en hel del slantar och det är några föräldrar som ställer upp att köra så att dom får hitta på nåt roligt tillsammans innan dom slutar klass 9. Dom åker imorgon och kommer hem på söndag kväll. Antagligen är dom då VÄLDIGT trötta..... men det är skola som vanligt på måndag....!! Själv tar jag det väldigt lugnt, virkar lite "lappar" och kollar på tv..... "gubben" är ute med jobbet och mellan sonen sover hos kompis..... Jonas har somnat. Just nu ganska lugnt och tyst....

Solen har ju som bekant visat sej även idag... jodå, visst har jag fått lite nya fräknar och lite rödare ansikte....... jag har smörjt med solskydd.... blir lite röd iallafall. Men det har varit skönt ute.
Nä... nu får jag nog tänka... säng! Måste väl hjälpa Albin att komma upp imorgon bitti... han ska åka kl 6.00 och behöver väl gå upp vid 5 tiden...? Jag får väl kanske somna om när han åkt???!!!

Kram

1 kommentar:

  1. Det är nog bäst att du hjälper honom så han kommer med imorgonbitti och när han har åkt kan du lägga dig och somna om med gott samvete.

    SvaraRadera