torsdag, juni 03, 2010

Jaha... fint väder även idag!!!

Idag har jag och ALLA mina arbetskamrater varit på studiebesök i Södertälje.... roligt och givande.... vi var indelade i olika grupper och varje grupp fick göra ett besök på en utvald arbetsplats... efter lunch som vi intog i Ytterjärna for vi till En fin plats med bad där vi fikade , sjöng och pratade om våra upplevelser på studiebesöken. Vi delade med oss av all information till alla grupper. Detta tog HELA dagen i anspråk sååå man var ganska trött vid hemkomsten.

Nån middag blev ju inte lagad... var och en i familjen fick inventera kylskåpet och ta det man gillar bäst!!!! Det funkar ibland..... Sen blev det lite familjespel... i badminton!!!! Jättekul, alla ville spela och då spelade vi i lag... tre personer på var sida om nätet. Här , Mats, Jonas och Albin.....
...på andra sidan..... Philip, en kompis och grannen!!!! Jag stod över ett set, eftersom jag fotograferade lite och letade efter krattan.... som grannen ville låna... då kunde väl hon spela istf mej!!! Det gick jättebra... efter en stund kom det fler kompisar till pojkarna och då fick vi vuxna inte vara med längre..... gjorde väl inte så mycket... vi har nog lite sämre "kondis". Vi kunde ist stå och prata lite, utbyta erfarenheter om vår gröna växter och det stora ogräset....( som vi naturligtvis INTE har)
Så en jättesolig dag även idag... mycket trevligt!!! Imorgon hoppas vi på mera sol... eller...??!!!

Kram

1 kommentar:

  1. Nu vill vi nog alla ha sol i dagarna 3 eller längre.
    Kul att ungarna vill spela med "gamlingarna":-)
    Ha en skön fredag!!!

    SvaraRadera