lördag, juni 19, 2010

Men oj vad vackert...

.. det kungliga bröllopet förstås. Riktigt vackert, hon är bara såå vacker vår kronprinsessa, när man tittar på henne och alla bilder från bröllopet, när hon äter och bara är... så är hon väldigt lik sin mamma Silvia när hon gifte sej med kungen.. Ett riktigt sagobröllop. Så idag blev det bröllop och nu är det middag... väntar med spänning på tårtan..... Iallafall så har man väl "jobbat" lite under dagen,,,,, min bror fyller 50 år på självaste midsommarafton!!! Då tänkte jag att han skulle få en riktigt snygg handduk med sitt stjärntecken på.... Min son Albin fyller 16 år den 24 juni , dagen före midsommarafton. Mycket kalas blir det!!!
Sen hade jag en beställning i repris.... ett par som fick varsin handduk i present... vill nu ha en handduk till fast tvärsom färg..... (förra handduken Åke blå och Gun vit). Så här blev det!

Min egen virkade handduk i bommullsgarn... har virkat en bit till... vet inte hur den kommer att se ut när den är klar men det får väl bli en överraskning.!

Här har jag kommit en bit på bakstycket till min "nya" tunika... det går ganska fort..... när man vet hur mönstret ska se ut.... ett lätt mönster.
Nu är det nog snart tårta... bäst jag slutar här......
Kram

1 kommentar:

  1. Oj, vad det går undan! Trevligt med lite utställ nedtill på tunika tycker jag numera när det finns lite mer av själv mig runt baken...fast minst lika fint på en slimmare person, förstås!

    SvaraRadera