tisdag, juni 29, 2010

Nu har jag....

..gjort färdigt Kitty motiven från ett tidigare inlägg. Jonas är väldigt foglig... han stod modell, trots att det är "tjejväskor". Det blev lite motljus... men här håller "modellen" väskan i handen ......
.. och här hänger den på axeln. Jag gjorde innerficka oxå, för visst är det väl så att aven små tjejer vill han nycklar och telefon(?) i sina väskor, kanske ett och annat läppstift/ läppserat.
Lite suddigt blev det tyvärr......

Sen är det ju så att jag och familjen har förmånen att få känna en person som fyller 100 år!!!! Ja vilken ålder.... så vi gjorde en handduk till honom. Även när man är sååå gammal kan man behöva en snygg handduk!!! Vi ska åka och gratta på fredag, det ska bli jättetrevligt.
Nu blev det inte så mycket mer... har varit lite för varmt ute...( inte klaga nu när sommaren äntligen är här).
In i duschen och sen isäng.. det låter som en bra ide, eller..??

Kram

3 kommentarer:

 1. Har du en symaskin som du kan brodera med? Det måste va kul i så fall! Fina väskorna blev, de ser välsydda ut!

  SvaraRadera
 2. Söta väskor.
  Ja, du det är en förmån att känna en sån person fyller 100 år.
  Jag har träffat en tant som blev 106 år, hon var 100(tror jag det var) när hon var med på en konfirmation och var arg på sig själv för hon glömt hörapparaten hemma.
  Nog har det varit en riktigt fin sommardag idag. :-)
  Hoppas du får en skön dag imorgon också!

  SvaraRadera
 3. Vilka jättefina Kittyväskor. Jag vet minst en i vår familj som skulle vilja ha en sådan. Synd att man inte har en sådan "trollerimaskin" . Snäll modell du har . Borde gå och lägga mig nu eller hur. Natti natti // Eva

  SvaraRadera