måndag, juni 21, 2010

Sol....regn.... och sol igen!!

Om vädret ändå kunde bestämma sej... hoppas det är bestämt nu då.... för just nu i skrivande stund lyser solen.... det vill vi ha resten av veckan oxå... TACK!!! Då är min första "fiskehandduk" klar..... gjorde en hälla att fästa i byxorna, satte i en knapp och sydde knapphål. Det kanske inte behövs egentligen, jag tror att det går bra att sy en enkel hälla som man kan trä in livremmen i. Men det är snyggare och ser mer arbetat ut om det finns knapp....
... min kära make fick stå modell, trots att han har ett ganska brett skärp så blev hällan ganska stor, men jag tror att det blir bra ändå. Jag mätte på mitt eget skärp, ( det är en unisexmodell, ca 4,5- 5 cm brett).

Sen fixade jag färdigt min nya "spishandduk" Jag får ta bort den som hänger på spisen.... det är ett påskmotiv...hänger väl dit den lilla...."dj.....len" på spisen.,... där tror jag den passar!!
Sen blev det inte så mycket mer... skulle ha lagat "gubbens" byxor men jag glömde det (hoppsan då). Får väl bli imorgon då..... kanske kan jag sy nåt annat oxå....
Kram


2 kommentarer:

 1. Oj vilka trevliga handdukar du syr. Jag minns att min mamma sydde liknande att ha på sig i köket. Du är så himla flitig. Såg också att du virkat samma handduk som jag, den som beskrivningen var i Hemmets journal. Din blev jättesnygg. Jag har något varv kvar visar den sen i min blogg. Lycka till i min utlottning.
  // Eva

  SvaraRadera
 2. Hur kunde du glömma gubbens byxor? :-)
  När det finns så mycket annat roligt att göra?
  Hoppas också att solen skiner hela veckan för det behöver vi.
  Ha en skön tisdag!!!

  SvaraRadera