söndag, juli 11, 2010

Ännu en härlig, varm dag!!

Solen bara lyser och lyser och värmer... underbart.... men visst är det lite jobbigt i värmen. Som tur är har vi fixat taket på baksidan så att man kan sitta under det och få lite skugga. Där kan man både fika, läsaböcker och handarbete jag åstadkom några africkan flower till idag.... har väl nu börjat fundera på vad det ska bli..... Jag börjar virkas ihop några så får vi se sen..... har sett så många fina sjalar på flera bloggar.... kanske kan det bli en sjal?
Ska väl försöka komma isäng lite skapligt ikväll.... nejdå ingen jobbdag imorgon.... men jag ska till kiropraktorn med min axel/nacke igen. Jag hoppas att det blir sista gången för nu, det kostar en hel del , men det gör nytta. Nu har jag gått så himla länge att jag inte kommer ihåg hur länge sedan det var jag började...(trillade nån gång i februari, tror jag, sen blev det lite både si och så.... nackkspärr som flyttade ner i ryggen för ett antal veckor sedan... mkt tokigt blev det).
Ha det så bra i sommarvärmen!!!!

Kram


5 kommentarer:

 1. Hoppas det blir bra när du varit hos kiropraktorn imorgon.
  Och jag hoppas du får en riktigt skön början på semestern också!

  SvaraRadera
 2. Fina blommor, det där mönstret e så fint. Det blir säkert nåt tjusigt av det till sist! Jag går snart ner i källaren och bosätter mig, för jag orkar inte med denna värme...puh.

  SvaraRadera
 3. Åh vilka fina blommor du gör! Jag har varit och "hejat på kanten" i Vansbro sen slutet av förra veckan, och det har inte funnits tid alls för virkning... så nu är jag sååååå sugen =)

  Hoppas kiropraktorn ordnar bort det onda åt dig. Det är inte roligt att gå så länge. Själv hade jag en resa med nackspärr i vintras, och min kiropraktor hittade problemet i höften...!? Jag har varit bra sen dess, och jag önskar verkligen dig detsamma!!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Även jag håller tummen för att du blir frisk i din rygg och nacke nu! Jag njuter oxå av sommar och värme. Fina african flowwers! Kram Emelie

  SvaraRadera
 5. Hej, Bettan!

  Vilka fina blommor. Men hur stora är de? Så svårt att uppskatta storlek. Du skulle inte kunna göra ett lapptäcke av de? Skulle bli så snyggt tror jag.

  Ja, vi trivs som bara den på landet. Har du träffat de nya grannarna än då?

  Ha det gött i sommarvärmen


  Kram Inka

  SvaraRadera